,Mandag,Tirsdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,Lørdag,Søndag
,Januar,Februar,Marts,April,Maj,Juni,Juli,August,September,Oktober,November,December

Om konkurrencen

Vi taber os sammen og får et sundere aktivt liv!

At ændre vaner kan være en ualmindelig vanskelig proces. Det kender de fleste måske til. Ønsket og drømmen om at opnå en sundere og mere aktiv livsstil er for mange langt lettere hvis man indgår i et innovativt og energisk fællesskab sammen med andre.

Derfor er vores sundhedsprojekt på toppen af Danmark også rettet mod hold og fællesskab på 3, 4 eller 5 personer. Dit daglige netværk er dermed inviteret med. Det kan være dine venner, naboer, familie eller arbejdskollegaer du danner et hold med. Måske nogen du knap nok kender.

Det vigtigste er, at du får samlet dit hold og meldt dig til og herefter deltager i de gratis motionsaktiviteter eller foredrag vi tilbyder fra januar til marts.

Dit hold har dermed de allerbedste forudsætninger for at få skabt nye vaner og dermed en sundere og mere aktiv livsstil, hvor hverdagen (og weekenden) bliver fyldt med bevægelse og godt humør.

Hører du og dit hold til de største tabere i Vendsyssel, så har du mulighed for at vinde nogle helt fantastiske præmier fra vores samarbejdspartnere.


Tab og vind – endelig er det fedt at være en taber!

Et af Danmarks allerstørste projekter for at øge folkesundheden finder du på toppen af Danmark: VENDSYSSEL PÅ VÆGTEN.

Du og dit team, skal blot booke kalenderen i 8 fantastiske uger, hvor vi sammen med vores samarbejdspartnere vil gøre alt hvad vi kan for at du opnår dit mål om at leve sundere og mere aktivt sammen med din familie, dine venner eller arbejdskollegaer.

Oplev bl.a. foredrag, motionsaktiviteter og meget mere sammen med vores samarbejdspartnere.


Sådan deltager du!

  1. Find 2, 3 eller 4 fra dit netværk og dan dit VPV-hold.

  2. Find ud af hvem der skal være ”kaptajn” for netop dit hold. ”Kaptajnen” er ham/hende der opretter holdet.

  3. Det er ”kaptajnen” der tilmelder og opretter holdet på vores hjemmeside. Er i 5 deltagere, så koster det blot 80,- pr. deltager at være med til 8 ugers inspirerende sundhedsaktiviteter.

  4. Book kalenderen til den 9. januar til startvejningen.

  5. Vores start-event-lokation er Femhøje Idrætscenter v. Nord Energi Arena i Hjørring.

  6. Vi har mange stationer til både vægtmåling og registrering.
  7. Igen i VPV-2021 har vi registreret din højde ved tilmelding, og derfor kan vi beregne dit BMI, når vi har registreret din vægt. Herudover bliver du igen vejet på Tanita-vægte hvorved du også får målt din fedtprocent, fedtmasse og muskelmasse.

  8. De nye vægte skal ”bestiges barfods”, så vi kan foretage en korrekt måling af din vægt + de øvrige.

  9. Din måling registreres af en frivillig og du modtager en VPV-registrering på et kort, som du herefter skal have tastet hos en frivillig.

  10. Processen for vægtregistrering er den samme, på Femhøje Idrætscenter v. Nord Energi Arena i Hjørring til vores slut-event d. 6. marts 2021, hvor årets største tabere også fejres.

 

Alle er vindere til Vendsyssel på Vægten

Vinderholdet kåres ved at vi udregner dit holds samlede vægttab som et indekstal. Derfor er det ikke sikkert at det hold der taber flest kilogram der vinder VPV2021

Dit holds samlede startvægt er dermed indeks 100 (det er din egen dermed også😊).

Det hold der har det laveste indekstal til vores slut-event er dermed det hold der løber med hovedpræmien og bliver VENDSYSSELS STØRSTE TABER. Stillingen undervejs i konkurrencen opgøres efter de indekstal der beregnes på hjemmesiden.

Til VENDSYSSEL PÅ VÆGTEN 2021 får du oplyst dit BMI, samt din fedtmasse og muskelmasse fordi din sundhed er meget mere end hvad din badevægt fortæller!

 

Klik hér for at tilmelde dit hold