,Mandag,Tirsdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,Lørdag,Søndag
,Januar,Februar,Marts,April,Maj,Juni,Juli,August,September,Oktober,November,December
Godt begyndt er halvt fuldendt

Startevent & indvejning 11.01.2020 

Kickstart en sundere livsstil

START EVENT for Danmarks største taberfest er lørdag d. 11/1 kl. 9.00-14.00 på Vendelbohus, Nørregade i hjertet af Hjørring.


Til vores åbnings-arrangement, hvor alle deltager skal ”vejes ind” kan du bl.a. møde vores samarbejdspartnere fra foreningslivet i Vendsyssel, hvor du kan høre om alle de gratis aktiviteter der afholdes.


Du kan også møde vores dedikerede sponsorer, som har gode tilbud på forskellige produkter og sundhedsfremmende ydelser.

 

PROGRAM:

  • Kl. 9.00  - Vendsyssel på Vægten 2020 åbner for indvejning, hvor dit BMI og din muskelmasse og fedtprocent også måles.
  • Kl. 10.00  - Åbningstale af minister Rasmus Prehn.
  • Kl. 11.00 - Succeshistorier fra VPV 2017 og 2018
  • Kl. 12.00 - Præsentation af aktiviteter for VPV2020
  • Kl. 13.00 - Succeshistorier fra VPV 2017 og 2018
  • Kl. 15.00  - Vi lukker for registrering af vægt, BMI, fedtprocent m.v.

Tålmodighed er en dyd når det gælder om at ændre vaner, tabe sig eller komme i bedre form. Tag en smule tålmodighed med på Vendelbohus den 11. januar for erfaringsmæssigt kan der være lidt ventetid til registrering af vægt. Med vores nye tiltag om flere målepunkter for at give dig og dine holdkammerater et større indblik i din sundhed, har vi i 2020-versionen forlænget registreringen med en time.

Brug tiden på at hygge med dine holdkammerater og få en snak med vores samarbejdspartnere der også er tilstede på Vendelbohus.


Tidspunkterne er vejledende og kan ændres.

Bemærk desuden at vi har inviteret den samlede danske verdenspresse til åbningsarrangementet, så vær forberedt på at møde en nysgerrig journalist 😊